93-actie_korting-op-gordijnen_slider.webp

4e Sunway® Duettes® shades en plissé shades gratis!*
Wegens succes verlengd t/m 6 juli 2024.

Breng sfeer in huis met Sunway®! Met de brede collectie van Sunway® is er voor elk interieur een passende oplossing, of je nu een modern of klassiek interieur hebt. 

Bekijk actie

4e Luxaflex® Duette® shades en plissé gordijnen gratis!*
Wegens succes verlengd t/m 6 juli 2024

Nu de zon weer volop schijnt en de temperaturen stijgen, is het fijn om je huis koel te kunnen houden door de juiste raamdecoratie te hebben. Deze hoeft niet alleen functioneel te zijn, maar kan ook een mooie aanvulling zijn op jouw interieur.

Bekijk actie

5e meter Artelux gordijnen gratis!
Geldig tot 29 juni 2024

Geïnspireerd door de essentie van de natuur. Dit resulteert in een unieke mix van kleuren, materialen en thema’s die een verfijnde ambiance toevoegen aan elke ruimte, afgestemd op de actuele interieurtrends. Laat je inspireren in onze winkels en ontvang de 5e mtr Artelux gordijn gratis!*

Bekijk actie

4e Luxaflex® hor kado!
Geldig tot 4 juni 2024

Geniet van frisse lucht zonder insecten met onze hoogwaardige horren. Ontdek ons assortiment en vind de perfecte oplossing voor jouw ramen en deuren. Met een Luxaflex® hor lukt dat optimaal. Ontdek je voordelen en ontvang nu de 4e kado!*

Bekijk actie

4e houten jaloezie, duette, plissé en rolgordijn uit onze Bezt collection kado!
Geldig tot 31 mei 2024

Op zoek naar de perfecte raamdecoratie? Kom langs en bekijk onze uitgebreide Bezt collectie. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden en vind de ideale oplossing voor jouw ramen.

Bekijk actie

Gratis interieuradvies op maat bij Berg&Berg in Dongen

Het vertalen van jouw wensen naar een mooi passend interieur kan best een uitdaging zijn. Hier hebben wij een oplossing voor!

Bekijk actie

Gratis inmeten bij Berg&Berg in Dongen

Bij Berg&Berg in Dongen streven wij naar kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor de kwaliteit van onze producten zelf, maar ook voor de kwaliteit van de montage.

Bekijk actie