54-raamdecoratie_header.webp

Ontdek onze stijlvolle en praktische raamdecoratie collectie!

Wat bieden wij
productz_raamdecoratie-header

Gratis inmeten bij Berg&Berg


Bij Berg&Berg in Dongen streven wij naar kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor de kwaliteit van onze producten zelf, maar ook voor de kwaliteit van de montage.
raamdecoratie_sfeer1920

De raamdecoratie specialist in de omgeving Dongen, Oosterhout en Tilburg.

Raamdecoratie is de sfeermaker van je huis die, zowel open als dicht, meer verdient dan alleen een bijrol. Er zijn veel verschillende stijlen raamdecoratie met ieder unieke eigenschappen. Ga je voor natuurlijke houten jaloezieën, duette® shades, handige plisségordijnen of luchtige vouwgordijnen? Wij informeren je graag over de verschillende functies. Houd je van gemak? Verhoog het comfort van wonen op afstand en vertrouw op elektrisch bedienbare raamdecoratie. Met Bliss Motorisation voor BezT collection of Luxaflex® PowerView® automation maak je je leven nét wat gemakkelijker. Woon je in de regio Dongen, Oosterhout en Tilburg? We adviseren je graag over de raamdecoratie die het beste bij jouw woonstijl past. Laat je adviseren door onze vakkundige experts en maak snel een adviesafspraak.

 

 

raamdecoratie_sfeer750
Onze collectie
  • Duette® shades kopen in Dongen, Oosterhout en Tilburg? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Berg&Berg Dongen! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Multishades kopen in Dongen, Oosterhout en Tilburg? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Berg&Berg Dongen! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Rolgordijnen kopen in Dongen, Oosterhout en Tilburg? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Berg&Berg Dongen! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Verticale jaloezieën kopen in Dongen, Oosterhout en Tilburg? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Berg&Berg Dongen! Bekijk de mogelijkheden voor jouw....
  • Houten jaloezieën kopen in Dongen, Oosterhout en Tilburg? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Berg&Berg Dongen! Bekijk de mogelijkheden voor jouw...
  • Horizontale jaloezieën kopen in Dongen, Oosterhout en Tilburg? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Berg&Berg Dongen! Bekijk de mogelijkheden voor jouw...
  • Plisségordijnen kopen in Dongen, Oosterhout en Tilburg? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Berg&Berg Dongen! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Vouwgordijnen kopen in Dongen, Oosterhout en Tilburg? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Berg&Berg Dongen! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
BezT
Interstil
Luxaflex
Sunway

Mogen we iets voor je doen?