Merken Belakos | Berg&Berg

Belakos

Berg&Berg in Dongen is de erkende interieurspecialist voor Belakos in de regio Dongen, Oosterhout en Tilburg. Wij bieden niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Belakos, maar heeft ook gediplomeerde stylisten én vakkundige stoffeerders in huis die je helpen bij het realiseren van de beste deal als je op zoek bent naar tapijten. Kies je voor Belakos, dan kies je voor comfort en sfeer in huis. Wij nemen jouw bewuste keuze voor Belakos graag serieus. Daarom adviseren we je een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden. 

De tapijten van Belakos

Belakos is een vooraanstaand bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige vloerbedekkingen. Met tientallen jaren aan ervaring heeft Belakos een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare leverancier van tapijten, tapijttegels, vinyl- en PVC-vloeren, zowel voor residentiële als commerciële toepassingen.

Het bedrijf onderscheidt zich door een breed assortiment aan te bieden, variërend van tapijten in diverse stijlen, kleuren en texturen tot moderne en duurzame vinyl- en PVC-vloeren die geschikt zijn voor verschillende interieurstijlen en gebruiksomgevingen.

 

 

Belakos staat bekend om zijn focus op kwaliteit en duurzaamheid. De vloerbedekkingen worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en geavanceerde productietechnieken, waardoor ze bestand zijn tegen intensief gebruik en lang meegaan.

Als pionier in de branche investeert Belakos voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve producten te introduceren en bestaande producten te verbeteren. Hierbij wordt gelet op trends in design, technologie en duurzaamheid om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van klanten.

Belakos streeft naar uitmuntende klantenservice, waarbij de nadruk ligt op het leveren van hoogwaardige producten, deskundig advies en ondersteuning bij installatie en onderhoud. Het bedrijf hecht veel waarde aan het opbouwen van langdurige relaties met klanten en partners.

 

 

Daarnaast neemt Belakos zijn verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu en de samenleving serieus. Het bevordert duurzame bedrijfspraktijken, waaronder het gebruik van milieuvriendelijke materialen en productieprocessen, en participeert in initiatieven voor herbebossing en energiebesparing.

Kortom, Belakos biedt hoogwaardige vloerbedekkingen met een focus op kwaliteit, duurzaamheid, innovatie en klanttevredenheid. Met een breed assortiment en een sterke betrokkenheid bij maatschappelijk verantwoord ondernemen is Belakos een betrouwbare partner voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

 

 

Mogen we iets voor je doen?

Ik wil graag advies

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

dongen@bergenberg.nl

Verstuur een bericht